یکی از بزرگترین مطالعات در نوع خود که توسط مجله پزشکی انگلستان بدست امده است ،نشان میدهد که افرادی که در روز یک مشت اجیل میل میکنند عمر طولانی تری خواهند داشت .
طی تحقیقات بدست آمده روی افراد ، این کار باعث کاهش 29 درصدی مرگ ومیر ناشی از بیماری قلبی که قاتل اصلی مردم در امریکا می باشد ، شده است .
همچنین باعث کاهش 11 درصدی مرگ و میر ناشی از سرطان می شود.
خوردن آجیل کمتر از یکبار در هفته 7 درصد ریسک مرگ را کاهش داده است ، یکبار در هفته حدود
11 درصد ، 2 یا 4 بار در هفته حدود 13 درصد ، 5 و 6 بار در هفته 15 و بیشتر از ان حدود 20 درصد کاهش می دهد .